Oturma odanıza bir lüks dokunun ekleme


Oturma odası evin en önemli odalarından biridirçünkü o aile üyeleri ve misafirleri toplaması yerdir, bu nedenle, zarif ve rahat olmalı. İkincisi oturma odası tasarım ev sahipleri ve onların yaşam tarzı tadı yansıtır, böylece lüks, sofistike ve zarafet görüntülemek isterseniz, oturma odası tasarımı yaparken en küçük ayrıntısına kadar dikkat etmelisin. Burada oda tasarımına lüks dokunuş eklemek için bazı mükemmel ipuçları:

Mobilya ile başlayın:
İlk önce mobilya ile başlayabilirsiniz. Kanepe tasarımının ve renginin seçimi çok önemlidirve renk ve desene göre aksesuar kalanı koordine edebilirsiniz. Altın rengi kum renkleri, kahverengi ve bej ve eğimleri en lüks olarak kabul edilir. Sonra beyaz ve gri geliyor odasına basitlik ve zarafet katmak için dikkate yumuşak renklerin kullanılmasını çekerken eğer uzun süre kalmak o zaman gözlerini zarar vermiyor

Divanların Kumaşı:
Kanepeler ve perdeleri kumaş belirlenmesi çok önemlidir. Bazı kumaşlar lüks ekleyebiliryani ipek ve kadife kumaşlar özel parlaklığı ve zarafeti var, bir ayrım yaratmak için ise, eğer hafif ve ince desenlerle kumaş ekleyebilirsiniz ve kumaş iki tür ya da kanepeler, sandalyeler ve yastık kumaşlar arasında iki renk karıştırma.
Duvar Renk Seçenekleri:
Mobilyadan sonra duvar renk seçimi geliyor. Çok basit olmalı ve oda mobilya rengi ile uygun olmalıdır. Sen altın duvar kâğıdı veya altın, bej ve açık kahverengi arasında bir karma renk desenli duvar kâğıdı kullanabilirsiniz. Bu kesinlikle boşluğa lüks katacak.
Tavan ve Döşeme Tasarımları:
Tavan tasarımında, büyük avizeler ile birlikte bazı klasik dekorasyon ekleyerek boşlukta anlamlı bir fark yaratacak.
Taban olarak, granit ve mermer önce gelir, sonra parke ve seramik ve diğerleri. Yerine sentetik doğal malzemenin kullanımı da büyük bir fark yaratacak.


Duvar dekorasyonu:
Böyle altın çerçeve veya eski ahşap büyük resim, klasik resim ya da klasik lüks lambalar gibi lüks duvar süslemeleri kullanma, o uzaya büyük aydınlatma ve lüks samimi bir atmosfer ekliyor. Ayrıca, ahşap şömine, lüks bir atmosfer zarafet, samimiyet ve sıcaklık katar.
Halılar:
Klasik desenleri ile Tebrizi halı seçimiya da herhangi bir motif içermeyen ev bakmak lüks yapar. O mükemmellik katacak da çok uygun bir seçim olacaktır.
Diğer Dekor:
Aplikler, avize, ya da köşe lambaları en önemli aksesuar olanyeri ekselansları göstermektedir kieğer tasarımcı gerekli formları seçerek başarmıştır.

Heykeller ve tablolar dekorasyonu ve kristal olarak eserler kullanılarak odaya büyük bir dokunuş katacak.Boş alanda doğal gül ile bazı vazolar ekleme çok güzel olacak.
Diğer taraftan,zarafet ve lüks mutlaka nötr ve basit renkler sadece kullanma demek değildir,bazı parlak ve koyu renkler eklemesi odaya tutarsızlık neden olmadan canlılık ve parlaklık katacak, Eğer uyumlu renkleri seçmek ve bunları doğru şekilde dağıtmak .
Ayrıca, zarafet ve lüks basitlik birbirini dışlayan değil. Tüm ziynet dağıtma, hâlâ sadece sadelik ile şık bir lüks oda tasarlayabilirsiniz, Tüm altın süslemeleri ve birçok klasik antika olmadan.

Comments

Popular posts from this blog

فن الباروك في التصميم الداخلي بقلم م. طارق سكيك رئيس قسم التصميم بشركة الكيدرا للتصميم الداخلي

MAJLIS INTERIOR DESIGN BY ALGEDRA

Renaissance Style in Interior Design