KÜÇÜK İÇ TASARIM İÇİN EN İYİ ON FİKİRLER



Günümüzde, daireler daha küçük ve daha pahalı hale gelmiştir. Bu yüzden küçük ve akıllı mobilya Elimizdeki bütün olduğunu, Bu işlevsel olması ve daha az yer alacaktı. Küçük alanlar için iç tasarım yapmak zor olsa da, ama hepimiz için mükemmel bir yer oluşturmanıza yardımcı olacak bazı püf noktaları vardır:
1.       Salon mutfağa aç ikisini de daha geniş hale getirmek için. Bu şekilde biz pişirmek için daha rahat bir yer ve geniş bir oturma odası olsun.
2.       Daha az duvar bölümleri kullanarak en iyi fikirdir. Yerine duvarlar bir kütüphane ya da boş alanlar arasında bir sandalyeye sahte bölüm yaparsanız, biz ferah ve geniş boşluk olsun.
3.       Yerine büyük mobilya parçaları biz aynı işlevi yapmak daha küçük olanları kullanıyoruz. Oturma odasının ortasında büyük bir masa küçük masalar ile değiştirilmesi gerekir. Bu yöntemle, biz akıllı bir şekilde daha az yer tutuyoruz.
4.       Odalar dışında uzatmak için, ev küçük bir bahçesi varsa mutfak veya oturma odası dışında uzatabilirsiniz cam duvarlar ve ev zeminler yapılır çini aynı türünü kullanarak. Bu hile oda geniş görünmesi için yardımcı olacaktır.

5.       Odaların her köşesinden faydalan, meselâ,merdiven altında yer bir kütüphane ya da bir dolap ya da eğitim için küçük bir ofis olabilir.


6. Çok fonksiyonlu mobilya kullanımı harikadır. Girişinde herhangi bir masa kullanabilirsiniz.Örneğin, merkezi girişinde bir masa olarak, bir yemek masası, misafirler için resmi bir yemek masası.
7. O sergide olduğu gibi, tüm salon getirmek için gerekli değildir. Birçok formlarda birkaç kanepe ve sandalye satın alabilirsinizve böylece odaya canlılık bir hava verir ve aynı zamanda mobilya parçaları çeşitli boyutları ile yer sağlar.
8. Çocuk odalarında ranza ile birkaç yatak parçaları değiştirin. Bu yatakların alanı kaydediyor ve çocuklar için eğlenceli bir sürü sağlıyor.
9. Sadece dikey yer kaplar duvar uzunluğu dolapları kullanın.
10. Bütün kapılar, duvarlar ve herhangi bir boşluk alanlarda aynalar kullanın. Aynalar geçersiz ferah ve şık hale ve boşluk gördüğünüz daha geniş olduğu izlenimini vermektedir.

Comments

Popular posts from this blog

فن الباروك في التصميم الداخلي بقلم م. طارق سكيك رئيس قسم التصميم بشركة الكيدرا للتصميم الداخلي

MAJLIS INTERIOR DESIGN BY ALGEDRA

Renaissance Style in Interior Design